Een innovatieve en vrije cultuur

onze mensen = ons succes

Bij Cloud Republic erkennen we dat innovatie de sleutel is om aan de top te blijven in deze dynamische technologische markt. We stimuleren een innovatieve cultuur door onze mensen het hele jaar door een inspirerende werkomgeving en innovatie-evenementen te bieden, zodat we onszelf kunnen blijven uitdagen en professioneel kunnen blijven groeien. Naast innovatie staan vrijheid en persoonlijke aandacht ook hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij de vrijheid krijgt om je te ontwikkelen en dat je bij ons helemaal jezelf kunt zijn. Benieuwd wat werken bij Cloud Republic inhoudt? Je leest het hieronder.

Wij bieden jou

Iedere dag een warm ontvangst

Bij binnenkomst op kantoor word je altijd met een glimlach ontvangen door een van onze receptionistes. Ze weten precies wie je bent en zijn altijd in voor een praatje of kopje koffie. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt, dus zorgen we dat er altijd iemand klaarstaat om je te ontvangen.

Aandacht en budget voor je persoonlijke ontwikkeling

We vinden ontwikkeling en persoonlijke groei belangrijk omdat dit je werk leuk houd en je hierdoor samen met je team nog beter kunt worden in wat je doet. Om dit te waarborgen stellen we elk boekjaar een persoonlijk ontwikkelingsplan op, zo weet je zeker dat je je op persoonlijk en zakelijk vlak blijft ontwikkelen.

Microsoft cursussen en technische trainingen

Onze wereld verandert continu, dus verwachten we ook dat je mee groeit. Daarom krijg je van ons continue toegang tot nieuwe microsoft cursussen en geven we intern regelmatige kennissessies en trainingen om onze skills nog verder uit te breiden.

10% Vakantiegeld en 26 vakantiedagen

Wie hard werkt, moet ook goed kunnen ontspannen. Dus krijg je van ons standaard 26 vakantiedagen (op fulltime basis) en 10% vakantiegeld. Zo heb je alle tijd en ruimte om er lekker tussenuit te gaan.

Luisterplezier van onze eigen DevTalks podcast

Soms vind je je werk zo leuk dat je er niet over uitgepraat raakt. Bij ons is dat geregeld het geval, dus zijn onze Florian en Dibran een podcast gestart waarin ze de laatste trends op het gebied van software development bespreken. Met topics als cloud ontwikkelingen, security, tooling, front-end, back-end raak je niet uitgeluisterd.

Een laptop en mobiele telefoon naar keuze + internetvergoeding

We vinden het prettig dat je goed bereikbaar bent en beschikt over een goed werkende mobiele telefoon en laptop. Daarom mag je zelf je laptop en telefoon uitkiezen, zo weten we zeker dat jij werkt met spullen die jij fijn vindt. Ook vinden we het belangrijk dat je flexibel bent en thuis beschikt over een goed werkende internetaansluiting, daarom ontvang je maandelijks een vaste internetvergoeding.

Eindejaarsbonus op basis van onze teamprestaties

Onze mensen = ons succes. Zonder ons team zouden we nooit zo hard kunnen groeien als bedrijf. Daarom laten we jou als medewerker graag meeprofiteren van de successen van het bedrijf.

Volop teamactiviteiten en uitjes

Wij geloven in work hard, play hard. We vieren graag onze successen en vinden het belangrijk dat je plezier maakt met je collega’s. Daarom organiseert onze personeelsvereniging Julius jaarlijks onder andere een wintersport en slaan we de vrijdagmiddagborrel of LAN-Party’s niet snel af.

Meer weten? Lees onze FAQ
Terug