Solliciteren

Wat kan je verwachten wanneer je solliciteert?

STAP

0

JOUW BELANGSTELLING IS GEWEKT

Heb je een vacature gezien die bij je past? Dan kan je direct solliciteren. Eerst een kop koffie drinken? Dat kan ook.

Staat jouw vacature er niet bij maar wil je wel graag bij ons komen werken? Neem contact op met werken@cloudrepublic.nl 

STAP

1

SOLLICITEREN

Als je enthousiast bent over een van onze vacatures, laat het ons dan weten! Stuur ons je cv om ons te laten weten wie je bent en wat je motiveert om bij ons te komen werken. 

Wat drijft en prikkelt je? Hoe draag je bij aan onze missie?

STAP

2

CONTACT

Wij beoordelen alle aanvragen zo snel mogelijk. Zodra wij je profiel hebben beoordeeld, zullen wij contact met je opnemen en je laten weten wat de volgende stappen zijn. Dit zal een telefoontje zijn met ons recruitment team.

Staat jouw vacature er niet bij maar wil je wel graag bij ons komen werken? Neem contact op met werken@cloudrepublic.nl 

STAP

3

KENNISMAKING

Onze collega zal telefonisch contact met je opnemen. Wij zijn altijd benieuwd naar je ervaring, je ambities en je verwachtingen. Ook staan wij klaar om je vragen over Cloud Republic, de vacature of het sollicitatieproces zelf te beantwoorden.

Dit is je kans om persoonlijk kennis te maken met ons bedrijf en een teamlid en komen wij te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt.

STAP

4

CAPACITEITENTEST

Als je gesolliciteerd heeft op een technische functie, vragen wij je om een online PPA- en GIA test uit te voeren en vragen we je in het tweede gesprek een technische case uit te voeren.

Dit geeft ons inzicht in je werkstijl en wat wij van je kunnen verwachten als je bij ons komt werken.

STAP

5

TWEEDE GESPREK

Is de vonk overgeslagen?! Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. Een interview met ons omvat doorgaans 1 tot 2 fasen waarin je met de managers, teamleden en de belangrijkste belanghebbenden kunt spreken.

In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

STAP

6

AANBIEDING

Na de gesprekken deelt je recruiter de feedback van het team met je. Als ze ervan overtuigd zijn dat je goed past, zullen we het goede nieuws delen. Als het gevoel wederzijds is, je akkoord bent met de aanbieding en je getekend hebt, kijken we ernaar uit om je aan boord te verwelkomen.

Als nieuwe collega maak je tijdens de informatieve onboarding kennis met alle ins en outs van ons bedrijf, ontmoet je nieuwe collega’s en staat alles klaar om een geweldige reis met ons te starten.

Solliciteer direct
Terug