Enthousiast? Hier lees je hoe werken bij Cloud Republic er precies uit ziet.

Wij zijn de Cloud Developers van morgen, met de kennis van vandaag. Software bouwen is voor ons een ambacht. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren keihard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit.

De ingrediënten die werken bij Cloud Republic bijzonder maken

De klanten van Cloud Republic

Cloud Republic is onderdeel van de Caesar Groep en heeft toegang tot meer dan 150 klanten. Merken die je misschien herkent:

 • Provincie Gelderland
 • Cito
 • Allego
 • MediaMarkt
 • a.s.r.
 • AkzoNobel
 • Heineken
 • Brocacef
 • NS
 • VolkerWessels

Onze cultuur

Onze gezamenlijke cultuur kan worden omschreven als innovatief, gericht op techniek, snel en vriendelijk. We zijn trots op onze cultuur die persoonlijke en professionele groei stimuleert door samenwerking en creativiteit. We hebben een sterke focus op het werkgeluk van onze medewerkers. Zo lieten we tijdens de week van het werkgeluk de auto’s van onze medewerkers wassen, zorgden we voor ontspanning en genoten we van een gezamenlijke werkgeluk lunch.

We zijn een hecht team en gaan ook buiten werk graag met elkaar om. Zo organiseren we regelmatig D&D avonden, LAN-party’s en hebben we een wekelijkse VrijMiBo. Ook gaan we jaarlijks een nachtje weg en organiseert onze personeelsvereniging Julius een jaarlijkse wintersport.

Dresscode
We hebben geen officiële dresscode. Ons team voelt zich allemaal op hun gemak in verschillende stijlen, variërend van een pak tot jeans met een T-shirt. We zijn een relatief informeel bedrijf, dus casual is prima – zolang het maar professioneel is. Voor een interview is casual business het meest gepast.

Recruitment proces

Wat kan ik verwachten tijdens het solliciteren?

Je kan een zeer professioneel recruitment proces verwachten, ontworpen om de beste match te garanderen tussen Cloud Republic en jouw ambities, vaardigheden en doelen. Voor sommige functies zijn twee interviews voldoende, voor andere functies kunnen we je vragen om vaker te komen. Een vast onderdeel van het proces is een technisch assessment.

Bekijk het proces hier

Leren & ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Cloud Republic en de Caesar Groep. 

PPO-traject

Microsoft cursussen & trainingen

Hoe belangrijk is leren en ontwikkelen bij Cloud Republic?

Zeer belangrijk! Zo belangrijk dat iedereen een People Manager heeft die jouw leer- en ontwikkelingsbehoeften ondersteunt en begeleidt. Bij Cloud Republic geloven we dat we onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen bereiken door samen te streven naar een consistent hoog prestatieniveau. Dit vereist dat we allemaal onze prestaties in eigen hand nemen en de drijvende kracht worden achter onze ontwikkeling.

Hoe kan ik bij Cloud Republic groeien en mijn vaardigheden ontwikkelen?
Bij Cloud Republic ontwikkelen we onze vaardigheden en kennis voortdurend, zowel binnen als buiten de werksfeer, op formele en sociale wijze, gezamenlijk en individueel.

Optimaal leren doen we door opleiding, on-the-job training te combineren met het meekijken met meer ervaren developers. Hiernaast bieden we trainingen van experts en online cursussen aan.

Wat voor leer- en ontwikkelingsprogramma’s bieden wij aan?
Voor elke medewerker worden persoonlijke doelstellingen opgesteld. Samen met je manager houd je regelmatig je voortgang en ontwikkeling in de gaten. Wij bieden een breed scala aan leer- en ontwikkelingsmogelijkheden aan:

 • Online Microsoft cursussen
 • On-the-job coaching
 • Professionele opleiding- en certificeringsmogelijkheden
 • Leiderschap & toptalent ontwikkelingsprogramma’s
 • Innovatietrainingen en hackathons
Terug