Enthousiast? Hier lees je hoe werken bij Cloud Republic er precies uit ziet.

Wij zijn de Cloud Developers van morgen, met de kennis van vandaag. Software bouwen is voor ons een ambacht. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren keihard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit.

De ingrediënten die werken bij Cloud Republic bijzonder maken

De klanten van Cloud Republic

Cloud Republic is onderdeel van de Caesar Groep en heeft toegang tot meer dan 150 klanten. Merken die je misschien herkent:

  • Provincie Gelderland
  • Cito
  • Allego
  • MediaMarkt
  • a.s.r.
  • AkzoNobel
  • Heineken
  • Brocacef
  • NS
  • VolkerWessels

Onze cultuur

Onze gezamenlijke cultuur kan worden omschreven als innovatief, gericht op techniek, snel en vriendelijk. We zijn trots op onze cultuur die persoonlijke en professionele groei stimuleert door samenwerking en creativiteit. We hebben een sterke focus op het werkgeluk van onze medewerkers. Zo lieten we tijdens de week van het werkgeluk de auto’s van onze medewerkers wassen, zorgden we voor ontspanning en genoten we van een gezamenlijke werkgeluk lunch.

We zijn een hecht team en gaan ook buiten werk graag met elkaar om. Zo organiseren we regelmatig D&D avonden, LAN-party’s en hebben we een wekelijkse VrijMiBo. Ook gaan we jaarlijks een nachtje weg en organiseert onze personeelsvereniging Julius een jaarlijkse wintersport.

Dresscode
We hebben geen officiële dresscode. Ons team voelt zich allemaal op hun gemak in verschillende stijlen, variërend van een pak tot jeans met een T-shirt. We zijn een relatief informeel bedrijf, dus casual is prima – zolang het maar professioneel is. Voor een interview is casual business het meest gepast.

Leren & ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel bij Cloud Republic en de Caesar Groep. We zijn graag de beste versie van onszelf en bieden een groot scala aan trainingen en opleidingen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Caesar Academy

We hebben onze eigen Caesar Academy met persoonlijke en technische trainingen die je ieder jaar gratis kunt volgen. Dit gaat van aan een training tot scrum master tot een leiderschapstraject, alles om jou de beste versie van jezelf te laten worden.

Persoonlijk ontwikkelingsbudget

Naast de trainingen die we binnen Caesar aanbieden, krijg je ieder jaar een ruim budget wat je volledig mag besteden aan het verbreden van je kennis. Wil je een boek kopen, een (technische) training volgen of evenement bijwonen, dat kan allemaal met dit budget.

Microsoft cursussen & trainingen

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om volop aan de slag te gaan met het ontwikkelen van je technische training. We bieden je toegang tot een ruim aanbod van microsoft trainingen en houden intern maandelijkse kennis sessies om van elkaar te leren.

Terug